İSTANBUL ESENYURT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KARNE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Necati YENER ve Temel Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Bülent ÇETİN; Tamer Özyurt İlkokulu, Esenyurt Erdoğanlar İlkokulu; Zübeyde Hanım İlk/Ortaokulu, Orhan Gazi İlkokulu öğrencimiz ve öğretmenlerimizin karne sevincine ortak oldu.
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KARNE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem Karne Dağıtım töreninde bir konuşma yapan Sn. Necati Yener; "Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin, milli manevi kültürel değerler çerçevesinde geçmişinden güç alıp geleceğe yürüyen, özgüveni yüksek, erdemli, donanımlı bir nesil yetiştirme yolunda emek veren okul müdürlerimize, okul idarelerimize ve değerli öğretmenlerimize gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugünün çocuğu yarının büyüğü düşüncesiyle her çocuğumuzun yüreğine ve hayatına anlamlı dokunuşlar yapmak için gayret ettiğine, gittiğimiz her okulda çocukların yüzündeki gülümsemeden şahit oluyoruz. Bunun için eğitimin en fedakâr paydaşları okul idareci ve öğretmenlerime yürekten teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum.

Sevgili öğrencilerimiz, sizlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanız için gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle tüm okullarda çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaları planlarken ve uygularken odağımızda sizlerin mutluluğu, başarılı olabilmeniz için gerekenler, ülkemizin ve bakanlığımızın hedefleri göz önünde bulunduruluyor. Okula gelirken mutlu olabilmeniz, eğitim öğretim ortamına gülerek girebilmeniz, okullarımızı kendi eviniz gibi görebilmeniz için başlattığımız 'Okuluna Hoş geldin' projesi ve farklı dünyaları keşfetmeniz, okuduklarınızla tüm olaylara farklı açılardan yaklaşabilmeniz için başlattığımız 'Okulumla Okuyorum' projemiz bunun en iyi örnekleridir. Diğer taraftan bir dönem boyunca yoruldunuz, emek verdiniz ve bu tatili hak ettiniz. Tatilinizde İlçe Milli Eğitim Müdürünüz olarak değil, ailenizden biri olarak özellikle üç 'T'den uzak durmanızı istiyorum. Televizyon, telefon ve tabletten mümkün olduğunca uzak durun. Annenizle bir yemek yapın, ailenizle beraber bir doğa yürüyüşü yapın. Ailenize çalışmalarında yardım edin, fotoğraf çekin, ilgi alanlarınıza göre kendinizi geliştirmeye yönelik çalışmalar yapın. Emin olun, hem tatilde daha fazla dinlenmiş hem de tatilinizi doya doğa yaşamış olacaksınız. Hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli velilerimiz, bir dönem boyunca okullarımızın yaptığı tüm çalışmalara sonuna kadar destek olduğunuz için Bakanlığımızın, İl Müdürlüğümüzün, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yapmış olduğu projelerde aktif rol aldığınız için okullarımızın eğitim öğretim ortamlarının geliştirilmesi ve yenilenmesi kapsamında okul aile birliklerimizden ve okullarımızdan maddi manevi desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye'nin en büyük lise eğitim kampüsümüzün, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile temel atma töreni gerçekleşecek. Lise kampüsümüz, tamamlandığı zaman inşallah Esenyurt eğitimindeki olumlu değişimleri, çocuklarımızın başarılarını birlikte görecek ve hep beraber gururlanacağız. Bugün çocuklarımızın aldığı karnedeki notlar bir başarı ve başarısızlık göstergesi olmamalı. Bu noktada karnelere, çocuklarımızın daha fazla gayret etmesi gerektiği alanları gösterir bir belge olarak bakmamız gerekiyor. Sizler için nasılsa bizler için de çocuklarımız biricik ve değerlidir. Tarihte de birçok başarılı kişinin hayat hikayesinde şahit olabileceğiniz gibi bugün, karnesinde notla değerlendirme yanlışına düşeceğimiz çocuğumuzun yarın çok başarılı ve ilgi alanları ile yetenekli olduğu alanlarda bizleri gururlandırabilecek başarılı noktalara ulaşabileceğini lütfen unutmayalım. Tatil boyunca çocuklarımızı elektronik ortamdan uzaklaştıracak ailece etkinlikler planlayalım. Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımızın ülkenin geleceğine ışık tutacağının bilincindeyiz. Ve bu hedefimize ilerlerken sizlerin de yanımızda olduğunuzu görmek bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir tatil diliyorum." dedi.

20-01-202320-01-202320-01-202320-01-202320-01-202320-01-202320-01-202320-01-2023

Mevlana Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No 3 Kat3/4 ESENYURT/İSTANBUL - (0212) 620 07 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.